kiedys.. ah kiedys drowy(nie tylko drowy) zjednoczone w Quel'Sarruk. miały z nic straż z tassandorskich bram południowych. to był dopiero klimat lecisz sobie prze las a tu redy pełno redów z którymi mozna było poklimaćic tak ze sie umierało . kiedys klimaciłem ile sie da grałem naurem `Vaxx Eb`. moze którys z gm pamieta moje wystepki?. drowy nie raz juz był na wymarciu na nelu ale teraz widze ze jest katastrofalnie, wiec zagram drowem skoro wsród tej rasy jest najwiecej graczy starego obrządku klimatu a co do tych questów to gracze cigneli hordami mord tylko zeby cos sie działo, chetnie wezme udział w tym kłeśćie dla klimatu, kolejny drowy(drugi?) w słuzbie jej kapłanskiej woli. Ω
no jak by cie "pies" w banku przy gwardziscie i tuzinie innych graczy zabił to tez by cie odrzuciło na ładnych pare miesiecy, a miałem to szczescie i ten zaszcczyt grac w najlepszych latach tego shardu(nie licząc obecnosci starosta) wiec sentyment pozostał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum